top of page

Digitala arkivet

Digitala arkivet

Vi vet att livet är händelserikt och oförutsägbart. Därför är det aldrig för tidigt att börja sammanställa viktig information, såsom lösenord, försäkringspapper, testamente, begravningsönskemål eller andra önskemål för framtiden.

Digitala arkivet är en digital tjänst som hjälper dig att hantera viktig information på ett enkelt och smidigt sätt som du samlar på dig i livets olika skeden. Genom att registrera en eller flera anhöriga som kontaktperson delas även all information automatiskt när du har registrerats som avliden hos Skatteverkets personadressregister.

 

Det underlättar vardagen för din närmaste krets som inte lämnas med stress över frågor som behöver hanteras när du inte längre finns i livet.

 

Fram tills dess kan ingen se eller läsa dina uppgifter du sparar i tjänsten och all data är krypterad och förvaras på servrar i Sverige.

Kom igång redan idag du med och få en bättre överblick och kontroll på allt viktigt du samlar på dig i livets olika skeden och ge dina anhöriga en extra omtanke och trygghet.

Skapa ett kostnadsfritt konto med hjälp av BankID. Vill du ha full tillgång till alla funktioner i tjänsten kostar det endast 99 kronor per år. (8.25 kr i månaden)

Tjänsten tillhandahålls av Whenever AB och erbjuds av oss på Begravningsbyrån VIta Liljan.

Man med laptop i en bil som tittar ut mot naturen
Glad Äldre par.
bottom of page