top of page
himmel

Priser och produkter

Att säga vad den slutgiltiga kostnaden kommer bli efter en begravning är svårt att säga i början. Priser skiljer sig en del när man kommer till dödsannonser, Minnesstund, blommor, och andra mer rörliga kostnader. Vi försöker hela tiden hålla priserna på humana nivåer och i våra paket så tillkommer inga övriga arbetskostnader från oss. Vi hjälper till från början, tills allt är klart. Personlig kontakt och att alltid finnas till när det kan vara jobbigt är otroligt viktigt tycker vi.

I våra paket som vi tagit fram kan man alltid välja en annan kista än vad som står med. Priser som sedan tillkommer utöver det som står med är övriga kostnader som exempelvis Urna, Dödsannons, Blommor, Minnesstund, Solist mm. 


                                 Jämför gärna priserna med andra begravningsbyråer. 
 

PaketKomplett.jpg

Våra kistor

Här finner ni ett urval av våra kistor. Endast naturliga material - massivt trä och bomullstyg. Det hantverksmässiga utförandet märks på utsidan av våra produkter genom noggrannhet vid val av trä och genom ytbehandlingen som framhäver träets naturliga ådring.

Urna tellus med blomdekoration

Våra urnor

Urnor finns i olika sorters material. Ska man sänka en urna så är det i brytbart material som exempelvis trä, lera, mm. Ska man spridas i havet så används sand/ler urnor som havet bryter ner fortare.

Vi kan även hjälpa till med

Gravstenar

Vi kan hjälpa till med ny sten och textkomplettering på en befintlig sten. Graven är en viktig plats för anhöriga att gå till och att minnas den man har förlorat. Vi hjälper gärna till med förslag och inspiration på olika utformande på gravstenar.

 

Vi använder oss av Edurus när det gäller gravstenar

 

Boka tid med oss för att gå igenom era önskemål om gravsten. 
 

Dödsannonser

Vi kan skapa annonsen tillsammans med er. När den är gjord så får ni ett korrektur tillsammans med priset för annonsen.

Tidningar tar betalt olika per spalt mm. I kostnaden för annonshjälp (990kr) så ingår även minnessida.

Ladda hem symboler som finns att använda vid annonser (pdf-fil)

Programblad

Ett eget personligt program kan vara fint att ha på ceremonin.
Här kan du se och välja bland ett stort urval av bakgrunder för just ditt program.
Tillsammans tar vi sedan fram det som just ni vill ha. I programmet kan man sedan även ha egna foton och bilder. Man fyller det sedan med programordningen, låtar, psalmer och böner eller vad man tänkt att ha under ceremonin.

Vi kan även göra Tackkort, Fotografier och Minnesböcker.

 

Beställ blommor

Beställ blommor hem till familjen eller till ceremonin.

bottom of page